Valmetin strategiajohtajaksi Olli Hänninen

Olli Hänninen

 

Olli Hänninen (DI, Tuotantotalous) on nimitetty Valmetin strategiajohtajaksi 1. lokakuuta 2024 alkaen. Tässä tehtävässä hän raportoi toimitusjohtaja Thomas Hinnerskoville ja kuuluu Valmetin johtoryhmään.

Olli Hänninen on työskennellyt useissa eri johtotehtävissä KONEen palveluliiketoiminnassa vuosina 2014–2024, missä hänen viimeisin tehtävänsä oli Palveluliiketoiminnan johtaja. Ennen uraansa KONEella, hän toimi Associate Partner -roolissa McKinsey & Company:ssä vuosina 2004–2014.

Olli Hännisen toimipaikka on Valmetin pääkonttorissa Espoossa.

“Valmetilla on vaikuttava yli 225 vuoden historia, ja jatkamme yhtiön kehittämistä tältä vahvalta pohjalta. Halusimme vahvistaa johtoryhmää erityisesti strategiaan keskittyvällä roolilla, joka tukee yhtiön siirtymistä sen matkan seuraavaan vaiheeseen. Olen iloinen, että Olli Hänninen liittyy Valmetiin strategiajohtajana. Ollin kokemus strategiasta ja liiketoiminnan kehittämisestä on hyvä vahvistus Valmetille, ja olen vakuuttunut, että hän sopii tiimiin erinomaisesti”, sanoo Valmetin toimitusjohtaja Thomas Hinnerskov.

 

Lähde: Valmet Oyj 24.9.2024


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Näistä syistä suomalaiset irtisanoutuvat

Palkkaus vaikuttaa työpaikan vetovoimaan eniten -tutkimus

Scandic Hotels Oy:n henkilöstöjohtajaksi Pia Tuomi