Lantmännen Cerealia Suomen toimitusjohtajaksi Christel Lundström

Christel Lundströmillä on laaja kokemus elintarvikealalta ja kansainvälisestä liiketoimintaympäristöstä. Kuva: Lantmännen


 

Christel Lundström aloittaa Lantmännen Cerealia Suomen toimitusjohtajana joulukuussa 2024. Lundström seuraa tehtävässään Mikko Savinkoa, joka on päättänyt siirtyä uusiin haasteisiin yhtiön ulkopuolelle.

Christel Lundströmillä on laaja kokemus elintarvikealalta ja kansainvälisestä liiketoimintaympäristöstä. Hän toiminut urallaan useissa kaupallisen johdon tehtävissä ja kartuttanut vahvaa osaamista strategioiden kehittämisestä ja liiketoiminnan johtamisesta. Hänen kattava päivittäistavarakaupan osaamisensa on tärkeä etu, kun Lantmännen Cerealia jatkaa kasvuaan ja uudistumistaan.

­– Toivotamme Christel Lundströmin lämpimästi tervetulleeksi Lantmännen Cerealialle. Osaamisensa, kokemuksensa ja toimialatuntemuksensa ansiosta hänellä on erinomaiset valmiudet Suomen liiketoimintamme johtamiseen. Olemme vakuuttuneita, että Christel Lundströmin johdolla liiketoimintamme Suomessa jatkaa hyvää kehitystään, sanoo Thomas Isaksson, Lantmännen Cerealia -liiketoiminta-alueen johtaja ja Lantmännenin konsernijohtoryhmän jäsen.

Christel Lundström siirtyy Lantmännen Cerealialle Estrella Oy:stä, jossa hän on toiminut toimitusjohtajana viimeiset kuusi vuotta. Sitä ennen hän työskenteli erilaisissa kaupallisissa johtotehtävissä muun muassa Vaasan Oy:llä, joka on osa Lantmännen-konsernia.  

– Olemme iloisia, että Christel on päättänyt palata takaisin Lantmännenille. Se on osoitus työyhteisömme positiivisesta ja innostavasta ilmapiiristä, jota me Lantmännenillä vaalimme aktiivisesti, sanoo Thomas Isaksson.

Christel Lundström aloittaa uudessa tehtävässään joulukuussa 2024.

Lähde: Lantmännen Cerealia 18.9.2024


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Näistä syistä suomalaiset irtisanoutuvat

Palkkaus vaikuttaa työpaikan vetovoimaan eniten -tutkimus

Scandic Hotels Oy:n henkilöstöjohtajaksi Pia Tuomi