Asuntomessujen toimitusjohtaja vaihtuu

Mia Ahlström


 

Suomen Asuntomessujen väliaikaiseksi toimitusjohtajaksi on kutsuttu hallituksen jäsen Mia Ahlström toimitusjohtaja Anna Tapion irtisanouduttua tehtävästä. Ahlström toimii tehtävässä, kunnes uusi vakituinen toimitusjohtaja on valittu.

 

Kesäkuussa Suomen Asuntomessujen hallitukseen valittu Mia Ahlström on aloittanut Asuntomessujen väliaikaisena toimitusjohtajana. Väliaikainen tehtävä kestää siihen saakka, kunnes uusi toimitusjohtaja on valittu. Uudella toimitusjohtajalla on vahva kokemus sekä kotimaisen että kansainvälisen huonekalukaupan johtotehtävistä. Viime vuodet hän on toiminut johdon konsulttina, valmentajana ja hallitusammattilaisena.

Anna Tapio työskenteli toimitusjohtajana lähes kuusi vuotta ja irtisanoutui tehtävästä jatkaakseen uraansa organisaation ulkopuolella.

Osuuskunta Suomen Asuntomessujen hallituksen puheenjohtaja Jaana Närö kiittää Anna Tapiota koko hallituksen puolesta. ”Anna Tapio on johtanut Asuntomessuja läpi mm. läpi haastavien koronavuosien ja uudistanut tiimin kanssa messukonseptia ja yhteistyömalleja sidosryhmiltä kerättyjen palautteiden ja toiveiden pohjalta. Ensimmäistä, puhtaasti uuden hankemallin mukaista messuyhteistyömallia sovelletaan vuoden 2026 Asuntomessuilla Lempäälässä”, Närö kertoo.

Seuraavat, vuoden 2025 Asuntomessut järjestetään Oulussa. Hartaanselänrannan Asuntomessualueesta rakennetaan korkeatasoinen, kestävän kehityksen mukainen kaupunkiympäristö, joka edistää yhteisöllisyyden syntymistä. Alueelle on tulossa myös julkisia kaupunkitiloja, kuten rantabulevardi sekä puistoja ja aukioita.

 

Lähde: www.asuntomessut.fi 19.9.2024

 


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Näistä syistä suomalaiset irtisanoutuvat

Palkkaus vaikuttaa työpaikan vetovoimaan eniten -tutkimus

Scandic Hotels Oy:n henkilöstöjohtajaksi Pia Tuomi