Nordic Healthcare Groupin tj:ksi Tuomas Kahri

Tuomas Kahri on nimitetty Nordic Healthcare Groupin (NHG) toimitusjohtajaksi 13.5.2024 alkaen. Lähde: Emma Tschaplin Nordic Healthcare Group


 

Tuomas Kahri on nimitetty Nordic Healthcare Groupin (NHG) toimitusjohtajaksi 13.5.2024 alkaen. NHG on sosiaali- ja terveydenhuollon asiantuntijapalveluihin, analytiikkaratkaisuihin ja tutkimukseen keskittynyt yritys. Tuemme sosiaali- ja terveydenhuoltoa saavuttamaan vaikuttavia tuloksia parantaaksemme kaikkien ihmisten elämää. Yli 250 ammattilaistamme työskentelee toimistoisamme Suomessa, Ruotsissa, Tanskassa ja Isossa-Britanniassa.

 

Tuomaksella on 30 vuoden kokemus tiimien ja liiketoimintojen johtamisesta kansainvälisessä toimintaympäristössä. Ennen NHG:lle tuloa Tuomas toimi Partnerina McKinsey & Companyssa tukien pohjoismaisia kasvuyrityksiä esimerkiksi terveydenhuollon toimialla.

Aiemmin Tuomas työskenteli useita vuosia Terveystalon COO:na. Hänen tehtäviinsä kuului Terveystalon laajasta klinikka- ja sairaalaverkostosta vastaaminen sekä Terveystalon muutos kohti asiakas- ja kuluttajakeskeistä organisaatiota.

"Olen erittäin iloinen, että saamme Tuopin NHG:n tiimiin! Hänellä on laaja kokemus kasvuyritysten johtamisesta sekä eri rooleista NHG:n tärkeiltä toimialoilta; asiantuntijapalveluista ja terveydenhuollosta. Hänen monipuolinen osaamisensa vahvistaa NHG:n tiimiä ja tarjoaa vankan perustan rakentaa yhtiötä eteenpäin," kommentoi Juko Hakala, NHG:n hallituksen puheenjohtaja.

"Liityn innolla NHG:n asiantuntevaan tiimiin! Terveydenhuollon kehittäminen on keskeinen tehtävä Pohjoismaissa ja muualla Euroopassa. Olen erityisen kiinnostunut kasvun mahdollistamisesta ja digitalisaatiosta. NHG on ainutlaatuinen yritys, jolla on valtava asiantuntemus sosiaali- ja terveydenhuollossa. Uskon ihmiskeskeiseen ja vaikuttavaan sosiaali- ja terveydenhuoltoon. Olen ylpeä siitä, että saan viedä tätä visiota eteenpäin," kertoi Tuomas Kahri, NHG:n toimitusjohtaja.

 

Lähde: Nordic Healthcare Group Oy 4.6.2024


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Näistä syistä suomalaiset irtisanoutuvat

Palkkaus vaikuttaa työpaikan vetovoimaan eniten -tutkimus

Scandic Hotels Oy:n henkilöstöjohtajaksi Pia Tuomi