Fazer: kaupallisen yksikön johtajaksi Tero Tynkkynen

Tero Tynkkynen


 

Tero Tynkkynen (s. 1969) on nimitetty Fazer-konsernin kaupallisen yksikön johtajaksi ja Fazer-konsernin johtoryhmän jäseneksi. Tero on toiminut väliaikaisena kaupallisena johtajana 1. maaliskuuta 2024 lähtien ja on osoittanut kiitettävää johtajuutta vastaperustetun konsernin kaupallisen yksikön luotsaamisessa.

Tero Tynkkynen tuli Fazerille Futuoffice Oy:stä, jossa hän toimi liiketoiminnan kehitysjohtajana. Sitä ennen hänellä on ollut pitkä ura sekä Amer Sportsilla että Procter & Gamblella, joissa hän on toiminut useissa eri liikkeenjohdon tehtävissä.  

"Olen iloinen voidessani nimittää Teron Fazer-konsernin kaupallisen yksikön johtajaksi. Tero tulee johtamaan Fazer-konsernin uutta kaupallista yksikköä, joka on keskeisessä asemassa kasvun vauhdittamisessa ja asiakassuhteidemme edelleen kehittämisessä yhteisen ja syvällisen asiakas- ja kuluttajatuntemuksemme avulla koko organisaatiossa. Uuden kaupallisen yksikön vahva alku on lupaava, ja tukee Fazerin liiketoimintoja ja strategisia tavoitteita täysimääräisesti ", sanoo konsernijohtaja Christoph Vitzthum.

"Ensimmäiset kuukauteni Fazerilla ovat olleet innostavia, ja olen iloinen voidessani jatkaa yhteistyötä sitoutuneen tiimimme kanssa. Odotan innolla mahdollisuutta edistää kasvua loistavien brändiemme ja tuotteidemme kanssa, sekä kotimaisilla että kansainvälisillä markkinoilla", sanoo Tero Tynkkynen.

 

Lähde:  Fazer Group 7.5.2024


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Näistä syistä suomalaiset irtisanoutuvat

Palkkaus vaikuttaa työpaikan vetovoimaan eniten -tutkimus

Scandic Hotels Oy:n henkilöstöjohtajaksi Pia Tuomi