Tammerneon Oy:n toimitusjohtajaksi Timo Mattila

Yhtiön pääomistajana ja toimitusjohtajana aloittaa 1. helmikuuta Timo Mattila. Mattila on tullut yhtiön palvelukseen vuonna 2016 ja on toiminut aiemmin yhtiön myynti- ja varatoimitusjohtajana.


 

Tammerneon laajentaa tuotetarjontaansa omistajaorganisaation muutoksen myötä. Yhtiön pääomistajana ja toimitusjohtajana aloittaa 1. helmikuuta Timo Mattila. Mattila on tullut yhtiön palvelukseen vuonna 2016 ja on toiminut aiemmin yhtiön myynti- ja varatoimitusjohtajana. Hän toimii myös Suomen Valomainosliitto ry:n puheenjohtajana sekä European Sign Federationin (Euroopan Valomainosliitto) hallituksen jäsenenä.

 

Tammerneon Oy tunnetaan yhtenä Pohjois-Euroopan merkittävimmistä valomainostaloista. Tammerneonin tehtävänä on parantaa asiakasyritysten liikepaikkojen asiakasvirtaa ja näkyvyyttä. Yrityksen uuden kasvustrategian osana on kirkastaa asemaansa kansainvälisillä markkinoilla. Noin kolmannes yrityksen tuotannosta toimitetaan vientimarkkinoille. Viimeisin merkittävä kansainvälinen sopimus Tammerneonille on Tukholman metron miljoonien arvoinen opasteiden toimitus, joka kattaa kaikki Ruotsin pääkaupungin 100 metroasemaa.

Yritys hakee uutta kasvua myös laajentamalla liiketoimintaansa investoimalla kauppojen ja liikepaikkojen sisämiljööpalveluiden kehittämiseen. Panostukset uuteen liiketoiminta-alueeseen ovat tärkeä osa yrityksen kasvusuunnitelmaa. Prosessi uutta aluevaltausta kohti aloitettiin jo viime vuonna hiotun strategian ja myyntijohtaja Marko Mäkitalon sekä myyntipäällikkönä aloittaneen Marko Kolehmaisen täsmärekrytointien myötä. Kolehmainen siirtyy tuotantojohtajaksi niin ikään 1. helmikuuta.

”Näemme sisämiljööt mahdollisuutena rakentaa tunnelmallisia liike- ja myymälätiloja. Oli kyseessä sitten liiketilan ilmeen laajempi kokonaismuutos tai pienempi kohdennettu osasto. Sisämiljöiden haluttu tunnelma rakentuu valaistuksen eri elementtien sekä kohteeseen räätälöityjen mainospintojen yhteispelistä” kuvailee Mattila uutta liiketoiminta-aluetta.

 ”Lisäpontta uuden liiketoiminta-alueen tavoitteluun tuo myös samassa yhteydessä solmittu yrityskauppa, jossa BrawoGroup Oy:stä tuli Tammerneonin osaomistaja. Brawon pitkän kokemuksen sekä mainosratkaisu-, messu- ja suunnitteluosaamisen hyödyntäminen tuo erittäin arvokkaan lisän yrityksen toimintaan. Yritystemme yhdistetty ammattitaito ja rautainen kokemus mahdollistavat entistä paremmat valmiudet tarjota asiakkaillemme yhteen sointuvia ja kokonaisvaltaisia ilmeen kehittämisen palveluita” kertoo Tammerneonin tuore toimitusjohtaja Timo Mattila.

 

Lähde: Tammerneon Oy 1.2.2024


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Näistä syistä suomalaiset irtisanoutuvat

Palkkaus vaikuttaa työpaikan vetovoimaan eniten -tutkimus

Scandic Hotels Oy:n henkilöstöjohtajaksi Pia Tuomi