Autoverkkokauppa.fi:n toimitusjohtajaksi Tomi Orava

Tomi Orava


 

Bassadone Automotive Nordic konserniin kuuluvan vähittäisliiketoiminnan Autoverkkokauppa.fi:n uudeksi toimitusjohtajaksi on nimitetty KTM Tomi Orava (50) 6.11.2023 alkaen. Orava tuo mukanaan vahvan ja monipuolisen kokemuksen autokaupan vähittäiskaupasta, ja hänellä on mittava osaaminen kaikilta osa-alueilta, mukaan lukien uusien autojen myynti, vaihtoautomyynti ja huoltotoiminta. Hän on toiminut mm. useita merkkejä edustavan ja monella paikkakunnalla toimivan Auto-Aritan toimitusjohtajana.

Uuteen tehtäväänsä Orava siirtyy oman autokauppaan liittyvän yrityksensä Ekorre Oy:n johdosta. Hän kuuluu myös Autoalan Keskusliiton hallitukseen.

Tomi Orava tulee raportoimaan suoraan Bassadone Automotive Nordic konsernin toimitusjohtajalle Antti Ruhaselle ja hänet nimitetään myös konsernin johtoryhmän jäseneksi, mikä osoittaa hänen keskeisen roolinsa yrityksen tulevaisuudessa.”Olemme Tomin kanssa tunteneet kauan ja keskustelleet vuosien varrella paljon autokaupan kehityksestä ja tulevaisuuden näkymistä. On hienoa päästä tekemään nyt läheistä yhteistyötä ja viemään Bassadonen vähittäiskauppaa voimakkaasti eteenpäin. Tomin arvomaailma sekä laaja-alainen ja pitkä kokemus autokaupasta ja aktiivinen ote tekevät hänestä ihanteellisen valinnan johtamaan Autoverkkokaupan liiketoimintaa”, sanoo Ruhanen.  

"Olen innoissani aloittaessani Autoverkkokaupan johdossa. Bassadonella on vahva tekemisen meininki sekä selkeät arvot, ja Great Place to Work -sertifiointi vahvistaa sitä. On hieno mahdollisuus olla osa tätä energistä tiimiä ja jatkaa menestyksekästä työtä yhdessä ammattitaitoisen henkilöstön kanssa", kiteyttää Orava ensitunnelmiaan astuessaan uuteen rooliin.

Lähde: Bassadone Automotive Nordic 31.10.2023

 


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Näistä syistä suomalaiset irtisanoutuvat

Palkkaus vaikuttaa työpaikan vetovoimaan eniten -tutkimus

Scandic Hotels Oy:n henkilöstöjohtajaksi Pia Tuomi