Spinnovan toimitusjohtajaksi Tuomas Oijala

Tuomas Oijala


 

Spinnovan hallitus on nimittänyt Tuomas Oijalan (s. 1985, DI), Spinnovan toimitusjohtajaksi viimeistään 1.1.2024. Tuomas on tehnyt pitkän ja menestyksekkään uran KONE Oyj:ssä strategian, kaupallisen toiminnan ja liiketoiminnan kehittämisen parissa. Viimeisimpänä hän toimi KONE Tanskan toimitusjohtajana ja tällä hetkellä hän toimii globaalin New Building Solutions -liiketoiminnan johtajana.

Spinnovan hallituksen puheenjohtajan Janne Porasen mukaan Tuomas tuo yhtiöön oikeanlaista osaamista ja kokemusta. ”Tuomaksella on vahvat näytöt kansainvälisen liiketoiminnan johtamisesta kilpailluilla globaaleilla markkinoilla. Hän on menestyksekkäästi kehittänyt liiketoimintaa ja vienyt läpi muutoksia, joilla on varmistettu kannattava kasvu. Hänen energinen, rohkea ja eteenpäin suuntaava asenteensa sopii hienosti Spinnovalle ja on tärkeää yrityksen kasvuvaiheessa”, Poranen sanoo.

"Minulla on kunnia liittyä Spinnovan tiimiin tässä jännittävässä vaiheessa, kun yhtiö on matkalla kestävien materiaalien avaintoimijaksi ja muuttamassa maailmaa. Ymmärsin nopeasti, että Spinnovalla on vaikuttava ja täysin ainutlaatuinen teknologia, jolla on suuri potentiaali. Yhtiöllä on tärkeitä kumppanuuksia ympäri maailmaa jo näin varhaisessa vaiheessa ja erittäin vahva tiimi omistautuneita

ihmisiä", sanoo Tuomas Oijala. ”Ajoitus ei voisi olla parempi, kun yritys valmistautuu kasvuun. Odotan innolla, että pääsen viemään yhtiön luomaa teknologiaa ja ratkaisuja asiakkaillemme suuressa mittakaavassa, ja auttamaan heitä parantamaan liiketoimintaansa niiden avulla", Tuomas jatkaa.

 

Talousjohtaja Ben Selby jatkaa Spinnovan väliaikaisena toimitusjohtajana, kunnes Tuomas Oijala aloittaa uudessa tehtävässään. Tämän jälkeen Ben jatkaa Spinnovan varatoimitusjohtajana ja talousjohtajana. "Hallituksen puolesta haluan kiittää Beniä ja koko henkilöstöä erinomaisesta työstä siirtymävaiheen aikana. Uskon, että olemme löytäneet erittäin hyvän johtajakaksikon Tuomaksessa ja Benissä", Janne Poranen sanoo.

Lähde: Spinnova 31.8.2023

 


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Näistä syistä suomalaiset irtisanoutuvat

Palkkaus vaikuttaa työpaikan vetovoimaan eniten -tutkimus

Scandic Hotels Oy:n henkilöstöjohtajaksi Pia Tuomi