Aktia nimitti uusia salkunhoitajia

Juuso Kenkkilä on yksi Aktian uusista salkunhoitajista. Kuva: Finlandia Group


 

Aktian salkunhoito vahvistuu entisestään, kun Juuso Kenkkilä (KTM) aloittaa 15.11.2021 Eurooppa-rahastojen osakesalkunhoitajana. Kenkkilällä on yli 15 vuoden työkokemus osakemarkkinoilta sekä salkunhoitajana että strategin ja sijoitusjohtajan rooleissa. Hän on ollut aikaisemmin töissä muun muassa Finlandia Groupissa, Ålandsbankenissa ja Handelsbankenissa.

Patrik Moring (VTM) aloittaa 22.11. allokaatiosalkunhoitajana Solutions-tiimissä. Moringilla on yli 20 vuoden kokemus rahoitusmarkkinoilta ja varainhoidosta OP Ryhmässä, jossa hän on toiminut strategina ja salkunhoitajana. Moringista tulee sijoituskomitean jäsen ja hän osallistuu muun muassa Aktian sijoitusstrategioiden laatimiseen. 

Mikko Aalto (MBA) aloittaa Equity Advisorina 13.12. Aalto siirtyy Aktiaan OP:n Markets-toiminnosta, jossa hän on työskennellyt ETF:istä vastaavana Senior Sales Managerina. Aktiassa Aalto tulee keskittymään varainhoidon asiakkaiden strategisiin osakeomistuksiin liittyvään neuvonantoon sekä rakentamaan mallisalkkuja ja osakesuosituksia.  

Aarni Pursiainen (KTT) puolestaan aloitti lokakuussa Aktian vaikuttavuusrahaston, Impaktin, salkunhoitajana.

- Aktialla on jo entuudestaan vahvaa varainhoidon osaamista ja yksi Suomen suurimmista salkunhoitajatiimeistä. Uskomme, että uusien huippuosaajien ansiosta pystymme jatkossa luomaan asiakkaillemme entistäkin suurempaa lisäarvoa. Aktian tavoitteena on olla Suomen paras varainhoitaja, ja näiden nimitysten myötä olemme taas askeleen lähempänä tuota tavoitetta, Aktian varainhoidon johtaja Perttu Purhonen sanoo. 

Aktia kertoi nimityksistä tiedotteessaan 9.11.2021.


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Näistä syistä suomalaiset irtisanoutuvat

Palkkaus vaikuttaa työpaikan vetovoimaan eniten -tutkimus

Scandic Hotels Oy:n henkilöstöjohtajaksi Pia Tuomi