Jääkiekkoilijat ry:n toiminnanjohtajaksi Risto Kauppinen

Risto Kauppinen on aikaisemmin työskennellyt useissa johtotason talous- ja järjestötehtävissä. Edellisessä työssään hän toimi pitkään Akavan järjestö- ja talousjohtajana ja sitä ennen Salibandyliigan toimitusjohtajana.


 

Suomen Jääkiekkoilijat ry (SJRY) on valinnut uudeksi toiminnanjohtajakseen KTM Risto Kauppisen. Hän aloittaa tehtävässä 2. elokuuta 2021.

Kauppinen on aikaisemmin työskennellyt useissa johtotason talous- ja järjestötehtävissä. Edellisessä työssään hän toimi pitkään Akavan järjestö- ja talousjohtajana ja sitä ennen Salibandyliigan toimitusjohtajana.

Kauppinen kokee toiminnanjohtajan tehtävän hyvänä jatkumona aikaisempaan uraansa. ”Lähden tähän työhön vahvalla motivaatiolla. Tuon mukanani paljon kokemusta palkansaajien työelämän turvan sekä jäsentyytyväisyyden kehittämisestä. Vaikka haasteita varmasti riittää, olen enemmän kuin valmis kehittämään yhdistystä vahvemmaksi jääkiekkoilijoiden etujen valvojaksi ja vaikuttajaksi”, Kauppinen toteaa. Lukuisissa urheilun luottamustoimissa vaikuttanut Kauppinen peräänkuuluttaa lisää urheilijoiden kuulemista: ”Urheilujärjestökentän tuntemuksestanikaan ei varmasti ole haittaa, koska mielellämme rakennamme tulevaisuutta ensisijaisesti yhteistyön ja osallistumisen kautta. Urheilijoiden vaikutusmahdollisuuksien lisääminen heitä ja lajiaan koskevissa asioissa on ensiarvoisen tärkeää kestävän ja menestyvän urheilukulttuurin saavuttamiseksi.”

"Hienoa, että saimme Riston mukaan johtamaan operatiivista toimintaamme. Yhdistyksemme on menossa vahvasti eteenpäin ja organisaatiomme on laajentumassa. Riston vahva osaaminen ja kokemus sekä erilaisten järjestöjen että urheilun puolelta ovat meille tärkeitä asioita, kun lähdemme katsomaan kohti tulevaisuutta yhä vahvempana yhdistyksenä. Toivotan hallituksemme ja pelaajiemme puolesta Riston lämpimästi tervetulleeksi yhteisöömme, toteaa puheenjohtaja Teemu Ramstedt.”

Pelaajayhdistys kertoi asiasta tiedotteessaan 13.7.2021.

 


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Näistä syistä suomalaiset irtisanoutuvat

Palkkaus vaikuttaa työpaikan vetovoimaan eniten -tutkimus

Scandic Hotels Oy:n henkilöstöjohtajaksi Pia Tuomi