Suomen Benelux-instituutin johtoon Laura Boxberg

Laura Boxberg. Kuva: Wilma Hurskainen


 

Filosofian maisteri Laura Boxberg on valittu Suomen Benelux-instituutin johtajaksi. Boxberg aloittaa instituutin johtajana lokakuussa.

 

Boxberg siirtyy instituuttiin nykytaiteen tiedotuskeskuksen Frame Contemporary Art Finlandin viestintäpäällikön tehtävistä. Aiemmin hän on työskennellyt museoalalla amanuenssina ja tiedottajana sekä tutkijana Turun yliopistossa.

 

”Olen todella onnellinen ja innoissani päästessäni työskentelemään Benelux-instituutissa. Haluan tehtävässäni edistää kulttuurialan ammattilaisten välistä pitkäaikaisten verkostojen syntymistä ja yhteistyön syventämistä. Kansainvälisen toiminnan vahvistaminen koronan jälkeisessä ajassa on ensiarvoisen tärkeää koko kulttuurialan jälleenrakennukselle”, Boxberg sanoo.

 

”Laura Boxbergilla on vahva kokemus kansainvälisestä kulttuuritoiminnasta ja yhteistyön rakentamisesta. Olen vakuuttunut, että hän jatkaa menestyksekkäästi instituutin vahvaa roolia suomalaisen kulttuurin kansainvälistämisessä, ja tuo tehtävään myös uutta osaamista ja näkemyksiä”, toteaa Benelux-säätiön hallituksen puheenjohtaja Suvi Innilä.

 

Instituutin nykyinen johtaja Kati Laakso siirtyy Suomen New Yorkin kulttuuri-instituutin johtajaksi lokakuun alusta lähtien.

 

Suomen Benelux-instituutti kertoi asiasta tiedotteessaan 3.8.2021.


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Näistä syistä suomalaiset irtisanoutuvat

Palkkaus vaikuttaa työpaikan vetovoimaan eniten -tutkimus

Scandic Hotels Oy:n henkilöstöjohtajaksi Pia Tuomi