Aspon kehitysjohtajaksi Mikko Heikkilä

Mikko Heikkilä. Kuva: Onvest

 

Monialayhtiö Aspo on nimittänyt kehitysjohtajakseen (Vice President, Corporate Development) DI Mikko Heikkilän (s. 1984) 1.9.2021 alkaen. Heikkilä raportoi Aspo-konsernin toimitusjohtaja Rolf Janssonille ja kuuluu konsernin johtoryhmään.

Heikkilän vastuualueisiin kuuluvat liiketoimintastrategioiden tukeminen ja kehittäminen yhteistyössä Aspon omistamien tytäryhtiöiden kanssa sekä konsernin yritysjärjestelyt.

Heikkilä työskenteli viimeksi sijoituspäällikkönä Onvestilla, jossa hän vastasi sijoituskohteiden kartoituksesta ja kohdeyritysten kehittämisestä. Aiemmin hän on työskennellyt muun muassa McKinseyllä, Capacentilla ja Konecranesilla.

”Mikolla on vankkaa kokemusta yhtiöiden strategisesta kehittämisestä ja yritysjärjestelyistä. Hän täydentää Aspon organisaatiota ja johtoryhmää erinomaisesti”, sanoi Aspon toimitusjohtaja Rolf Jansson.

”Odotan innolla, että pääsen mukaan kehittämään Aspon liiketoimintoja kokonaisvaltaisesti ja vastuullisesti. Laajasta kokemuksestani yritysjärjestelyiden suunnittelusta ja liiketoiminnan strategisesta kehittämisestä on varmasti hyötyä”, sanoi Mikko Heikkilä.


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Näistä syistä suomalaiset irtisanoutuvat

Palkkaus vaikuttaa työpaikan vetovoimaan eniten -tutkimus

Scandic Hotels Oy:n henkilöstöjohtajaksi Pia Tuomi