Länsiväylän päätoimittajaksi Heli Koivuniemi

Heli Koivuniemi


 

Aromin, Shakerin ja Eventon vastaava päätoimittaja Heli Koivuniemi siirtyi maaliskuussa 2021 espoolaisen kaupunkilehti Länsiväylän päätoimittajaksi. 

 

Espoolaisella Heli Koivuniemellä on aiempaa kokemusta Etelä-Suomen Media Oy:stä sekä kaupunkilehtien tekemisestä. Hän toimi ennen aikakauslehtipuolelle siirtymistään neljän vuoden ajan pääkaupunkiseudun kaupunkilehtien yhteistoimituksessa toimittajana ja vastaavana teematuottajana.

 

– Hienoa, että Heli palaa kehittämään aikakauslehdissä saadulla osaamisellaan laatukaupunkilehdistämme entistäkin parempia, varsinkin kun hänellä on jo tiivis tuntuma espoolaiseen elämänmenoon, sanoo Etelä-Suomen Media Oy:n sisältöjohtaja Joonas Romppanen.

 

Koivuniemi on erityisen innoissaan, että pääsee kehittämään espoolaisten aidosti omaa kaupunkimediaa yhdessä kokeneen tiimin kanssa.

 

– Länsiväylällä on pitkät perinteet ja vahva jalansija Espoossa. Nyt tavoitteena on päivittää sisältöä ja suhdetta lukijoihin ja vastata sitä kautta heidän tarpeisiinsa. Olla läsnä siellä, missä tapahtuu ja kertoa siitäkin, mistä ei vielä tiedetä. Elää ja hengittää espoolaisten arkea ja tavoittaa heidät monikanavaisesti, Koivuniemi jatkaa.

 

Evento kertoi asiasta tiedotteessaan 2.3.2021.


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Näistä syistä suomalaiset irtisanoutuvat

Palkkaus vaikuttaa työpaikan vetovoimaan eniten -tutkimus

Scandic Hotels Oy:n henkilöstöjohtajaksi Pia Tuomi