Aromin päätoimittajaksi Outi Tuomivaara

Outi Tuomivaara


 

Aromin, Shakerin ja Eventon lehtiperheen päätoimittajaksi on nimitetty  Outi Tuomivaara. Ravintola- ja tapahtuma-alan arvostetuimpia medioita kustantaa Omnipress Oy,  joka kuuluu Keskisuomalainen-konserniin.   

Tuomivaaralla on pitkä kokemus mediasta ja ruoka-alalta. Viimeisen vuoden hän on toiminut ruokastrategina kansainvälisille markkinoille tähyävässä, ruokasovellusta rakentavassa startupissa. Aiemmin hän on työskennellyt kaupallisten ruokasisältöjen parissa A-lehdissä sekä tuottajana ja toimittajana Sanomassa useissa aikakaus- ja sanomalehdissä. Hänen käsialaansa on myös palkittu Samasta Padasta -kirjasarja. Koulutukseltaan Tuomivaara on  kasvatustieteen maisteri. Hän aloittaa tehtävässään elokuun alussa. 

- Haimme näkemyksellistä uudistajaa ja sellaisen Outissa saimme. Meillä on nyt koossa taitava ammattimediatiimi, jonka kanssa lähdemme kehittämään vahvaa ja vuorovaikutteista mediaa ja yhteisöä myös verkkoon,  toteaa Omnipressin toimitusjohtaja Sari Mikkonen-Mannila

- Nyt on aika katsoa tulevaan ja olla rohkea. Vuosi ravintola-ja tapahtuma-alalla on ollut äärimmäisen haastava. Samalla on kuitenkin nähty mahdollisuuksia, ja alalla on tehty rohkeita avauksia sekä innovoitu uutta. Kumppaneittemme ja lukijoittemme kanssa haluamme olla nostamassa alan yhteishenkeä, toiveikkuutta ja visioimiskykyä vaikeuksien jälkeen jopa entistä innostuneemmalle tasolle, linjaa Outi Tuomivaara.

Keskisuomalainen kertoi asiasta tiedotteessaan 24.5.2021.


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Näistä syistä suomalaiset irtisanoutuvat

Palkkaus vaikuttaa työpaikan vetovoimaan eniten -tutkimus

Scandic Hotels Oy:n henkilöstöjohtajaksi Pia Tuomi