Stadium nimitti Buying Directoriksi Miranda Nanhedin

Miranda Nanhed


 

Miranda Nanhed aloittaa 15. maaliskuuta urheiluketju Stadiumin Purchase & Categoryn Buying Directorina. Miranda on toiminut viimeksi Babyshop -konsernin hankintapäällikkönä. Mirandalla on runsaasti tietoa ja asiantuntemusta ostotyöstä. Lisäksi hän pyrkii kehittämään ja haastamaan toimintaamme siten, että toimituksemme ovat huippuluokkaa.

– Mirandalla on pitkä kokemus hankinnoista ja siitä, miten niitä toteutetaan järjestelmällisesti. Stadiumilla nyt tapahtuvan kehityksen myötä Purchase & Category -työn yleisjohto tulee näyttämään toisenlaiselta. Miranda tuo työhön kokemuksensa ja osaamisensa. Meillä on nykyisin P&C-organisaatio, joka hallitsee urheilukaupan, tuotevalinnat, muotoilun ja tuotannon. Vahvistamme nyt johtotoimintoja tulevaisuutta ajatellen, Stadiumin toimitusjohtaja Magnus Wåhlander kertoo.

– Stadium on upea tuotemerkki. Odotan innolla, että pääsen jatkamaan sen rakentamista yhdessä asiantuntevan ostotiimin kanssa, jolla tiedän olevan alalla erittäin hyvä maine. Haluan työskennellä kohti asetettuja tavoitteita ja kehittyä entistä paremmaksi ja vahvemmaksi yhdessä. Olen täynnä intoa, mutta myös nöyrä, Miranda sanoo.

Stadium kertoi asiasta tiedotteessaan 25.2.2021.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Näistä syistä suomalaiset irtisanoutuvat

Palkkaus vaikuttaa työpaikan vetovoimaan eniten -tutkimus

Scandic Hotels Oy:n henkilöstöjohtajaksi Pia Tuomi