SKS:n tiedekustantamon johtajaksi Kirsi Keravuori

Kirsi Keravuori. Kuva: Gary Wornell


 

Suomalaisen Kirjallisuuden Seuran biografiakeskuksen toimituspäällikkö FT, VTM Kirsi Keravuori on nimitetty SKS:n tiedekustantamon johtajaksi.

 

Kirsi Keravuori on vastannut vuodesta 2002 SKS:n biografiakeskuksen esimiehenä Kansallisbiografiasta ja muista henkilöhistoriallisista julkaisuhankkeista sekä avoimen tieteen verkkojulkaisuista. Hän on osallistunut useiden tieteellisten toimituskuntien työhön ja ollut mukana perustamassa SKS:n monitieteistä tutkimusosastoa.

 

Väiteltyään Suomen historiasta 2015 hän on julkaissut artikkeleita ja monografian kirjeenvaihdon tutkimuksen, meri- ja rannikkohistorian sekä digitaalisten ihmistieteiden aloilta. Hän on toiminut tieteen kentällä konferenssien järjestäjänä, vertaisarvioijana, väitöskirjan ohjaajana sekä SKS:n tutkimusetiikan tukihenkilönä.

Kirsi Keravuori on työskennellyt aikaisemmin Suomen Historiallisessa Seurassa, Kansallisarkistossa sekä historian alan tilaustutkimusten kirjoittajana ja toimittajana.

 

Vuoden 2021 alusta SKS:n vertaisarvioitujen tiedekirjojen avoimesta julkaisemisesta vastaa SKS:ssa tiedekustantamo, ja tietokirjojen ja oppimateriaalien julkaiseminen siirtyy seuran kokonaan omistamalle SKS Oppi ja Tieto Osakeyhtiölle. 

 

SKS kertoi asiasta tiedotteessaan 22.9.2021.


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Näistä syistä suomalaiset irtisanoutuvat

Palkkaus vaikuttaa työpaikan vetovoimaan eniten -tutkimus

Scandic Hotels Oy:n henkilöstöjohtajaksi Pia Tuomi